Schuurfeest Poldervaart

Ieder jaar bundelen de afdeling Voorne en Putten zich om te komen tot één gezamenlijk schuurfeest. Extra groot dus extra gezellig. Dit feest wordt al ..... jaar gegeven in de schuur van de familie Poldervaart. Er wordt dan ook altijd veel aandacht besteed aan het opbouwen.

Ook bij dit schuurfeest is er altijd een thema, waar iedereen altijd met veel plezier op in speelt en wij hopen dat graag zo te houden. Vooraf aan de gezamenlijke disco vindt zich altijd op de vrijdag de kinderdisco plaats waar ook de echt 'jongeren' zich tegoed kunnen doen aan springkussens, playbackshows en natuurlijk veel snoep en drankjes. Het feestje begint meestal om 19:00 uur.

De zaterdag daarna vindt het gezamenlijke schuurfeest plaats, wat meestal al rond de vroegere uurtjes al bezocht is, maar tot de late uurtjes gezellig blijft. Het weekend wordt uiteindelijk afgesloten met op de zondag het bedankje (de barbecue) voor alle vrijwilligers die hebben geholpen met het organiseren van, en het helpen op, de tent- en schuurfeesten van het afgelopen seizoen.

Het gezamenlijk schuurfeest is altijd druk bezocht, dus volg dit jaar weer de route richting loonbedrijf Poldervaart. Neem je vrienden/vriendinnen en familie mee en geniet wederom van een heerlijke sfeer.