Word Lid

Om te beginnen: het is maar 17,50 Euro per jaar, niet veel. Wat krijg je daarvoor? Elke 3 maanden ons 48 pagina's tellend lijfblad 't Voorntje , met daarin interviews, nieuwtjes, oproepen, terugblikken op activiteiten, vooruitblikken op toekomstige activiteiten, actuele zaken binnen de vereniging, leuke (zinloze?) stukjes en elke keer de bekende 'Wist u dat...'-jes en 'Wie schrijft die blijft', waarin een lid zichzelf op een leuke manier aan de andere leden mag/moet voorstellen.

Daarnaast ontvang je regelmatig convocaten (nieuwsbrieven), waarin vermeld staat wanneer waar welke activiteiten plaatsvinden en wat je moet doen om je aan te melden. Dat krijg je dus thuisgestuurd. Op de schuur- en tentfeesten krijg je korting op de entreeprijs. Tot slot kan je bij de activiteiten en feesten meegenieten van een ongelooflijk ontspannen sfeer, die je in geen enkele uitgaansgelegenheid zult aantreffen. Weten wij dat wel zeker? NATUURLIJK! Wij zijn zelf om die reden lid geworden!

Hoe word je lid van onze verenging?

Heel eenvoudig: vul het onderstaande formulier in met je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres en geboortedatum.

Geef dan ook aan of je agrarisch geïnteresseerd bent!